Contact

Heb je vragen? Of wil je je verhuizing inplannen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via de mail.

gratis offerte

0522 201 018

Hoe werkt het?

 

h

Vraag een offerte aan

Geef de wensen van jouw verhuizing aan. Via telefoon of via de mail.

Ontvang een offerte

Wij maken een offerte waarbij jij meerdere keuzes krijgt, zodat er altijd een optie naar wens is

}

Plan je verhuizing

Samen zoeken wij naar de perfecte verhuisdatum. Ook het weekend is bespreekbaar.

Wat heb ik nodig tijdens een verhuizing?

Om je verhuizing in goede banen te lijden is het handig om vooraf al wat verhuismaterialen aan te schaffen. Vaak kan dit bij de plaatselijke bouwmarkt al, maar ook wij kunnen je voorzien van deze materialen.

In overleg kunnen wij de volgende verhuismaterialen voor jou meenemen:

 • Verhuisdozen
 • Vulmateriaal voor dozen
 • Golfkarton
 • Wikkel folie
 • Noppenfolie
 • Verhuisdekens
 • Meubelhondjes
 • Tilhulpen
 • Rolcontainers

Materialen zoals verhuisdekens, meubelhondjes, tilhulpen en rolcontainers hebben geen extra kosten. Deze materialen zijn van Verhuisbedrijf Meppel en gaan ook weer mee terug naar de loods. Andere materialen zoals wikkelfolie, noppenfolie en golfkarton kunnen vaak éénmalig gebruikt worden en worden daarom in rekening gebracht. Voor de verhuisdozen betaal je een vast bedrag. Wanneer je de dozen uit hebt gepakt kun je ze terugbrengen of sturen en krijg je €1,- per verhuisdoos terug als de dozen niet beschadigd en nog bruikbaar zijn.

Wat als er schade wordt gemaakt aan mijn spullen?

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over transportschade. Wij hebben altijd voldoende verhuisdekens in de verhuiswagen liggen. We zetten alle inboedel stevig vast zodat het niet kan schuiven tijdens het rijden. Daarnaast verzorgen wij ook verpakkingsmateriaal zoals verhuisdozen, noppenfolie, vloeipapier en andere vulmiddelen. 

Een aanrader is echter wel om altijd vooraf jouw inboedel verzekering te bellen. Vaak ben je voor een paar euro al verzekerd voor verhuisschades. Bij sommige verzekeringen is melden dat je gaat verhuizen al voldoende. Bel voor de zekerheid dus altijd even jouw (inboedel) verzekeraar op.

Wat doen jullie en wat moet ik zelf doen

Dit bepaal jij helemaal zelf. Er zijn verschillende opties wanneer je een verhuisbedrijf in wilt schakelen.

Kom je bijvoorbeeld een paar handen tekort?
Dan kun je bij ons een losse verhuizer inhuren die je helpt met sjouwen.

Ook kun je kiezen om alleen de grote (zware) spullen door ons te laten verhuizen. Wij laden onze auto dan vol met alle kasten, banken, grote schilderijen etc. Alle kleine spullen die in jouw auto passen kun je dan zelf meenemen. Dit scheelt weer in de kosten. Vaak is het handig om er voor te kiezen om 1 bus vol te laden met minimaal alle grote spullen en aan te vullen met kleinere spullen. Wij zijn dan al op locatie. De verhuiswagen aanvullen is op dat moment een kleine moeite.

Daarnaast kunnen wij ook de verhuizing regelen van het inpakken tot het uitpakken op het nieuwe adres. Wanneer u het wenst kunnen wij zelfs alle spullen op de juiste plaats neerzetten. Let er wel op dat dit vaak niet in één dag lukt wanneer je veel spullen hebt.

Wil je advies over jouw verhuizing? Bel dan 0522 123 456

Zetten jullie kasten ook op de eerste of 2e verdieping neer?

Wasmachines, zware kasten en andere grote voorwerpen worden naar boven gebracht. Iedere doos en iedere kast brengen wij naar de kamer van jouw keuze. Het enige wat je dan zelf nog hoeft te doen is alles uit te pakken en op zijn plek te zetten. Ook hier kunnen wij jou mee helpen.

Zijn er grenzen? Ja zeker zijn die er. Wij hebben graag gezond en gelukkig personeel, wanneer iets niet naar boven te tillen is dan zoeken wij een andere oplossing. Het is niet de bedoeling dat onze vakmannen met een zere rug thuis komen te zitten. 

Vaak kunnen kasten uit elkaar worden gehaald of kunnen grote voorwerpen met behulp van een verhuislift naar de bovenverdieping worden gebracht. Wij zoeken altijd naar een oplossing om de spullen op de juiste plek te krijgen.

Moet ik zelf iets regelen tijdens de verhuizing?

Dat hangt ervan af. Je hoeft niet te helpen met verhuizen. Zoals hierboven genoemd kunnen wij al het werk uit handen nemen. Dit hoeft natuurlijk niet. Wanneer jij zelf alvast dozen in pakt of vrienden en familie vraagt voor hulp dan is de uitkomst hiervan natuurlijk een lagere rekening.

Het is altijd wenselijk dat er iemand thuis is. Zo kan deze persoon ons vertellen wat wel en wat niet mee moet, maar ook waar wij alle spullen kunnen plaatsen in het nieuwe huis. Daarnaast is het handig om vooraf door te geven wat het oude adres is en wat het nieuwe adres is, dit geef je tijdens het maken van een afspraak aan.

Telefonisch overleggen we wat je wel zelf moet doen en wat niet. Wat handig is om te doen zijn:

 • Zelf dozen inpakken (en labelen)
  • Denk aan het noteren van de inhoud en de ruimte waar de doos geplaatst moet worden. Maak dit groot duidelijk zichtbaar
 • Meubels die uit elkaar gehaald moeten worden zelf uit elkaar halen
 • Zet zoveel mogelijk spullen beneden neer
 • Zorg ervoor dat je wasmachine afgepompt is
 • Regel je adreswijzigingen
  • Denk aan gas & licht, abonnementen, huisarts, ziekenhuis, werkgever, banken, verzekeringen en bijvoorbeeld gemeente
  • Vraag de nieuwe bewoner oude post door te sturen naar jouw nieuwe adres. Wijzig per doorgestuurde brief je gegevens.
Past alles in één keer in een verhuiswagen?

Wij maken gebruik van een 20m2 verhuiswagen. In de meeste gevallen past de inboedel van een appartement of een ééngezinswoning hier wel in. Het hangt er ook een klein beetje vanaf hoeveel spullen je thuis hebt en hoe goed dit ingepakt wordt. Ons professionele verhuisteam kan je hierbij helpen. Door de verhuisdozen effectief in te pakken en in de verhuiswagen te laden krijgen wij veel spullen mee. Houdt er rekening mee dat de meeste bakwagens 2,32m hoog zijn. Omdat we de inboedel ook nog moeten tillen is de maximale hoogte van een object 2,25m.

Maak je geen zorgen wanneer niet alles in één keer in de verhuiswagen past. Wanneer je bijvoorbeeld van de haveltermade in Meppel naar de bergierslanden verhuist, dan rijden wij gewoon 2 keer. Dit lukt vaak dezelfde dag nog. Als de afstand meer is dan kunnen wij 2 verhuiswagens in zetten met  2 tot 4 verhuizers, afhankelijk van het budget en de hoeveelheid spullen die mee moeten.

Als je een langere afstand gaat verhuizen is het ook geen probleem, wij kunnen op voorhand langskomen om in te schatten of het in één dag gaat lukken of dat wij 2 dagen nodig hebben voor de verhuizing. Deze twee dagen plannen wij achter elkaar in zodat jij direct je verhuizing kan afronden. Schatten is altijd mensen werk, hier kan een foutje in worden gemaakt. Daarom zorgen wij er altijd voor dat in iedergeval alle grote spullen meekomen tijdens een verhuizing. Kleine spullen passen vaak wel in uw eigen auto. 

Lukt het toch niet in het afgesproken termijn, dan kijken wij altijd of wij een afspraak kunnen verzetten of plannen zo snel mogelijk een nieuwe dag in voor jullie. Wij denken altijd in oplossingen!

Hoeveel verhuizers heb ik nodig?

Wanneer alles in één keer in de verhuiswagen past is het goed mogelijk om met twee verhuizers te werken. Met behulp van een ervaren verhuisteam van minimaal twee personen, gaat het inladen en praktisch inpakken van de verhuiswagen een stuk sneller. Zo is een verhuizing vaak sneller afgerond met twee ervaren verhuizers dan wanneer één verhuizer hulp krijgt van vrienden of familie. Ons professionele team doet dit werk iedere dag en heeft hierdoor goede inzichten in het inladen van de verhuiswagen gekregen.

Je kunt er voor kiezen om één verhuizer in te huren wanneer je bijvoorbeeld zelf een verhuiswagen huurt en die wilt inpakken. Wanneer je een paar sterke armen tekort komt is één verhuizer de oplossing.

Heb je een groot huis of heel veel spullen? Dan is het vaak aan te raden om 4 verhuizers en 2 verhuiswagens in te huren.

Heb ik een verhuislift nodig?

In sommige gevallen kan het zijn dat grote objecten niet via de trap of lift naar het appartement of de bovenverdieping kunnen worden verhuisd. In dat geval heb je een verhuislift nodig om de spullen boven te krijgen. Dit is de meest veilige en verantwoorde manier om je spullen in goede staat op een hoge verdieping te krijgen. Naast de grote voorwerpen verplaatsen via de verhuislift kan ook alles met de verhuislift naar boven worden gebracht. Op deze manier ben je andere bewoners niet tot overlast.

Get in Touch

(123) 456-7890
info@divihelper.com

Open Hours

6am – 5pm Everyday

Our Office

1234 Divi St. #100
San Francisco, CA

Email Us