Woningontruiming Meppel

Stress vrij ontruimen? Wij helpen je!

Woningontruiming Meppel

Ontruiming

Woningontruiming Meppel? Moet er een woning van jou of een familielid of misschien wel een ex huurder ontruimd worden? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij geven om mensen en de emoties die zij bij spullen hebben. Wij nemen tijd om je te begrijpen en helpen je vervolgens met je Woningontruiming in Meppel.

Heb je spoed? Ook dan kunnen wij je vaak van dienst zijn. In sommige gevallen is het belangrijk dat je woning snel ontruimd word i.v.m. een nieuwe bewoner. Of wanneer je bijvoorbeeld snel van je stress af wilt.

Laat ons jouw woning ontruimen onze vakmannen zijn deskundig en snel, bel 0522 201 018

Z

Tevredenheids garantie

Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Woning ontruimen meppel

Waar laat ik mijn spullen?

Spullen

Wil jij van alle spullen in je huis af? Of wil je ze liever zelf opslaan? Jij maakt een keuze en wij helpen je met de uitvoering. We snappen dat een woningontruiming veel emotie met zich mee kan brengen. Veel spullen hebben emotionele waarde. Daarom bepaal jij waar de spullen uit de woning blijven.

Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je spullen worden opgeslagen in een loods. Maar je kunt er ook voor kiezen om ons alles af te laten voeren. Wij zorgen er dan voor dat alle spullen bij de stort terecht komen en netjes worden gesorteerd op het afval breng station.

Kortom, jij bent in de lead! Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar:

Wat moet ik regelen?

Regelen

Dat hangt er van af. Wat is de reden van de ontruiming? Is er iemand overleden en moet het huis voor de volgende maand ontruimd worden? Dan kun je ons bellen om de woning zo snel mogelijk te ontruimen. Jij hoeft alleen aanwezig te zijn om de woning van slot te doen, aan het einde van de dag leveren wij de sleutel weer bij je in en is de woning bezem schoon opgeleverd. Wil je helpen? Dat kan natuurlijk ook. Jij bepaald zelf waar je wel en waar je niet mee wilt helpen.

Heb jij een (ex)huurder? Dan is het belangrijk dat deze persoon geen toegang heeft tot de woning wanneer wij aan het werk gaan. Ook hier zijn wij alleen een sleutel nodig van de woning. Verder hoef jij niets te doen.

Zijn er spullen die je wilt houden? Geef dit aan, met bijvoorbeeld stickers, of haal deze spullen zelf weg. Je verteld ons waar alle spullen naartoe mogen, denk hierbij aan een opslag unit, de kringloop of bijvoorbeeld naar de stort. 

Wij regelen de rest van de woningontruiming. Voorkom stress en zorgen. Laat ons je woning ontruimen!

spullen opruimen in een ontruiming
Huis ontruimen

Moet ik zelf helpen?

Helpen

Dat hangt af van je budget voor een woningontruiming. Wil je zelf helpen dan scheelt dat ons veel sjouw werk. Dat resulteert natuurlijk in een lager tarief. Maar het hoeft niet. Wanneer wij een woning ontruimen komen wij altijd met minimaal 2 personen. Op die manier kunnen wij grote of zware objecten makkelijk in onze auto tillen.

Ook zorgen wij ervoor dat de auto zo efficiënt mogelijk worden ingepakt. Wanneer wij veel spullen in één keer mee kunnen nemen dan scheelt dat vaak een rit. Wanneer wij minder vaak hoeven te rijden, kunnen wij de woning sneller bezemschoon opleveren. Daardoor heb jij minder stress en een lager eindbedrag.

Je kiest dus zelf of je wilt helpen, heb je hier geen tijd voor? Geen probleem! Dan lossen wij het voor je op. Maak snel een afspraak.

Woningontruiming is een vak apart

Vakwerk

Een woning ontruimen is intensief werk. Het vraagt veel tijd en inspanning. Vaak weet men niet waar zij moeten beginnen met het ontruimen van de woning. Wij hebben een efficiënte werkwijze bedacht waardoor we woningen snel, voordelig en bezemschoon op kunnen leveren.

Dankzij de hoeveelheid ervaring van onze vakmensen kunnen wij veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan tapijtverwijdering, storten van grofvuil of bijvoorbeeld het verwijderen van laminaat.

Woningen moeten vaak onverwachts geruimt worden. Dit kan op zijn beurt onnodig veel tijd in beslag nemen die jij misschien niet hebt. Daarom doe je er goed aan om te bellen naar woningontruiming Meppel.

Vakmannen woning ontruimen in Meppel

Heb jij een extra woning die je verhuurt? Of zijn jullie een woningbouw? Dan wil het nog wel eens voorkomen dat een huurder jouw woning niet zo netjes achterlaat. Wij helpen je met ontruimen van de woning zodat de volgende huurder weer helemaal in een schone, opgeruimde woning terecht komt.

Wij kunnen je ook helpen om de woning verhuur klaar op te leveren. Zo kunnen wij gaten in muren opvullen, vloerbedekking verwijderen, vuil storten en de woning weer bezemschoon opleveren.

Naast deze werkzaamheden bieden wij ook simpele schilderklussen aan zoals het opnieuw sausen van de woning. Maak daarom een afspraak met woningontruiming Meppel.

Met veel huurders in het beheer komt het nog wel eens voor dat er regels overtreden worden, zoals het achterlaten van spullen in een huurwoning. Helaas zitten jullie als woningbouw nu met alle spullen van de (ex)huurder. Dit is erg onhandig als je de woning opnieuw wilt aanbieden aan jullie netwerk. 

Geen zorgen! Woningontruiming Meppel helpt je met het schoon opleveren van de huurwoning. De kosten van het ontruimen kan in veel gevallen doorberekend worden aan de ex huurder van het pand. Hierin bemiddelen wij echter niet. Wij factureren aan u als organisatie. 

Door ons de woning te laten ontruimen kan de woning vaak sneller opnieuw verhuurt worden waardoor je als organisatie geen huurinkomsten misloopt.

)Is er iemand in uw omgeving overleden en moet de woning ontruimd worden? Wij leven erg met je mee, in deze emotionele tijd heb je al genoeg aan je hoofd en denk je niet direct aan het ontruimen van een woning. Er komt veel kijken bij het ontruimen van een woning. Er zijn veel spullen die weg kunnen, spullen die bewaard kunnen blijven of spullen die je aan een kringloop of een ander goed doel wilt geven. Deze werkzaamheden vragen vaak veel tijd en veel auto ritten. Wij kunnen je helpen door de woning snel te ontruimen. Jij geeft zelf aan welke spullen naar welke locatie moeten en wij regelen het. Zo heb jij rust in deze (emotionele) tijd.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je specifieke spullen hebt waar je van af wilt, maar waar jij geen vervoer voor hebt. Ook in dit geval staan wij voor je klaar. Geen klus is voor ons te groot of te klein.

Vraag een gratis offerte aan

Waarom kiezen voor ons

De beste keuze

Tevredenheidsgarantie

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Is iets niet naar wens of zie je het liever anders? Samen zoeken wij naar de beste oplossing.

Laagste prijs garantie

Elders een betere offerte gekregen? Laat hem aan ons zien en wij passen ons aanbod aan naar jouw wensen!

Specialisten

Geen stress Onze vakmannen hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat jouw spullen goed in de verhuiswagen worden gepakt.

Onze diensten

Bekijk alle diensten die wij aanbieden. Heb jij een klus die hier niet tussen staat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. In overleg is er veel mogelijk.

Verhuizing van A tot Z

Van inpakken, op locatie afleveren tot uitpakken en alles op een plek naar keuze zetten. Precies zoals jij wilt.

Particuliere verhuizing

Heb je een nieuw huis gekocht? Gefeliciteerd! Voorkom veel stress, laat ons helpen met jouw verhuizing.

Zakelijke veruizing

Ga je naar een groter of juist een kleiner kantoor? Voorkom veel tijdsverlies. Laat ons jouw verhuizing regelen.

Verhuislift

Verhuislift

Woon je op een verdieping? Geen probleem! Wij zorgen voor een verhuislift en plaatsen alles op de juiste verdieping

Grote spullen

Heb je grote spullen die je zelf niet kunt verhuizen? Dan kun je bij ons al terecht vanaf één object

Huis ontruiming meppel

Woning ontruiming

Veel spullen die weg kunnen? Of moet het huis van een overleden iemand leeg? Wij helpen je met deze klus