Tarieven verhuisbedrijf meppel

Offerte op maat?

Bel ons

Gratis offerte

Iedere verhuizing is verschillend, daarom is het erg lastig om één bedrag te noemen voor een verhuizing. Er zijn veel verschillende factoren van belang bij het samenstellen van een prijs van jouw verhuizing. Je hebt te maken met de hoeveelheid spullen, de tijd die nodig is om te verhuizen, het soort woning, is er wel of geen verhuislift nodig? Maar ook het aantal personen dat nodig is om een verhuizing tijdig af te kunnen ronden en de mate waarin jij zelf spullen verhuist.

Omdat dit zo ingewikkeld is maken wij altijd een offerte waarbij jij meerdere keuzes krijgt. Je krijgt een prijs voor het vervoeren van grote/zware spullen, één voor een standaard verhuizing. (Jij pakt de dozen in en in het nieuwe huis pak jij ze weer uit. Wij pakken de bus in en uit) En een prijs voor een complete verhuizing waarbij wij ook de spullen voor je inpakken.

Laagste prijs garantie

Werken op basis van uren

Wil jij liever per uur betalen? Ook deze optie biedt verhuisbedrijf Meppel aan. Houdt rekening met de volgende kosten wanneer wij werken op basis van uren. 

  • 39,- per uur exl. btw
  • Excl. brandstof
  • Excl. Verpakkingsmateriaal

De brandstof rekenen wij één op één door. Betalen wij bijvoorbeeld 30,- aan brandstof, dan betaal jij ook dit bedrag. Je betaald dus nooit teveel aan brandstof. 

Nadeel aan het werken op uren is dat wij rekening houdenmet één dag werk, mocht het twee dagen werk zijn, proberen wij deze altijd achter elkaar in te plannen. Dit lukt in de praktijk niet altijd. Houdt hier dus rekening mee.

gratis offerte